Diverse KAB-publikationer

I 1990’erne og ca. 10 år frem udgav KAB – Bygge- og Boligadministration en stribe virkelig gode og velskrevne værktøjspjecer. Praktiske anvisninger på konkrete problemstillinger om f.eks. mødeledelse, fremlægning af budget, håndtering af pressen m.v. De fleste af disse pjecer kan ses her som OCR-søgbare pdf-filer.

De er alle skrevet af erfarne folk fra KAB med stor praksisnær viden – og er skrevet for at dele viden og give gode tip til de tusindsvis af engagerede beboervalgte frivillige tillidsfolk, der er et adelsmærke for den almene sektor.

De er ikke alle up-to-date længere, men de er sjove og nyttige at læse eller orientere sig i. Og derfor er de også en vigtig del af historieskrivningen.

Hvis du leder efter opdateret viden, så udgiver KAB fortsat en fremragende hånd om den almene sektor. Den er skrevet af chefjurist Birthe Houlind og samler aktuel viden og hvad der tidligere lå i en række af nedenstående værktøjspjecer. Den er svaret på alt om beboerdemokrati, organisationsformer, opbygning, governance m.v. Den kan findes via KAB’s hjemmeside eller direkte via dette link.

Værktøjspjecer 1-17:

Desværre mangler nr. 4 og nr. 12. Måske dukker de op en dag.

Øvrige værktøjspjecer:

Øvrige udgivelser: